Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

ERGENEKONSPOR RAKİP TANIMIYOR

 

17.3.2009 12:34:14

İdil ilçesinde bir grup geç 'Ergenekonspor' adında bir futbol takımı kurdu. Takıma, Ergenekon soruşturması kapsamında gündeme gelen iddialara dikkat çekmek amacıyla ve bölgede bu tür olayların yaşanmaması temennisiyle bu ismi verdiklerini belirten takım oyuncuları son maçlarında rakiplerini farklı yenerek yarı finale yükseldi.

 

 

İHA -  idil ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasında futboldan çok turnuvaya Ergenekonspor adıyla katılan takım konuşuluyor. İdilli gençlerin kendi aralarında düzenledikleri futbol turnuvasında 15 takım arasından Ergenekonspor, Hezer Avcılıksporu farklı yenerek finale yükseldi.

Takımlarına 'Ergenekonspor' ismini veren İdilli gençler, son dönemlerde ülke gündeminin baş sırasında yer alan ve adı Silopi ilçesindeki BOTAŞ kuyularıyla da iddia konusu olan Ergenekon'un aydınlatılıp artık bu tür
olayların yaşanmaması gerektiğine dikkat çekmek için böyle bir isim kullandıklarını belirttiler.
"Herkesin bildiği gibi şu anda gündemde sadece Ergenekon var" diyen İdilli gençlerden Ali Şavlı, "Ergenekon davasının çözümlenmesi için ve bölgemizde artık faili meçhul cinayetlerin işlenmemesi için buna tepki olarak Ergenekon adında bir takım kurduk" şeklinde konuştu.

Takım oyuncusu M. Nesim Şimşek ise son zamanlarda gerek televizyonlarda, gerek internet sayfalarında her yerde bu ismin konuşulup tartışıldığını belirterek, "Ergenekon artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Şırnak ve Güneydoğu'da daha önceden öldürülen insanlarımıza ait bulgular ortaya çıkmıştır. Biz de buna tepkimizi dile getirmek ve tüm Türkiye'nin dikkatini bu yöne çekmek ve böyle olayların bir daha yaşanmaması için böyle bir takım kurduk. Bölgemizin ilimizin ve ilçelerimizin Ergenekon ve buna benzer terör olayları ile gündeme gelmesini istemiyoruz. Amacımız Ergenekon'a tepkiden başka bir şey değildir" diye konuştu. Takım oyuncularından Serkan Eren ise, "Biz idilli gençler olarak tepkimizi dile getirmek için böyle bir takım kurduk. Amacımız üzüm yemek isterken bağcıyı dövmek değil. Sadece artık bu tür olayların bölgemizde yaşanmasını istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

İdil'de gençlerin kendi aralarında düzenlediği halı saha futbol turnuvasında 15 takım arasından Ergenekonspor çeyrek finalde karşılaştığı Hezer Avcılıksporu 9-2 yenerek finale yükseldi.

 

 

        

Bu habere 1 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337941

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber